1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

"Tökéletes" zene advent este

EROS RAMAZZOTTI "PERFETTO TOUR 2016”koncertje a Papp László
Budapest Arénában 2016. december 12-én 20 órakor

Nem is gondolnánk, hogy mekkora szerepet játszik életünkben a zene. A zene egész nap jelen van életünkben, bárhol járunk, bármit csinálunk, zene nélkül elképzelhetetlenek napjaink. De ha ennyire fontos számunkra a zene, akkor mindannyian szeretnénk tudni, hol lehet igazán jó zenét hallgatni, igaz? És ha azt is tudjuk, hogy hol kaphatunk életre szóló zenei élményt, akkor azt is szeretnénk tudni, milyen a jó zenehallgató közönség, igaz? Mi magunk lehetünk azok, akik nagy izgalommal várjuk az idei advent egyik nagy eseményét, Eros Ramazzotti budapesti koncertjét! Úgy érezzük, jól ismerjük őt dallamos dalaiból, és azt hiszem, nem túlzás, ha azt mondom, nem múlik el nap, hogy ne halljuk slágereit a rádióból.


A világhírű olasz énekes-gitáros, Eros Ramazzotti 2016. december 12-én, hétfőn 20 órakor a Papp László Budapest Arénában ad koncertet. Eros Ramazzotti a nem angolul éneklő sztárok közül az egyik legsikeresebb előadó. A pop- és softrok sztár eddig 55 millió lemezt adott el világszerte a majdnem 30 éves karrierje alatt.  Ramazzotti már többször koncertezett Magyarországon, legutóbb 2013-ban lépett fel a fővárosban.  Az idei koncert házigazdája a ShowTime Budapest Kft. A Perfetto címre keresztelt turné magyarországi állámásán Olaszország legismertebb popzenésze a nápolyi San Paolo stadionban elveszett Pietro Danielének emléke előtt óhajt tisztelegni. A Trident Music által létrehozott showt a világ minden tájáról összeverbuvált zenészek játéka gazdagítja, és a Universal Music által 2015 tavaszán megjelent PERFETTO című lemez Ramazzotti legnagyobb slágereivel, fülbemászó dalaival világszerte elkápráztatja rajongóit.


A világhírű olasz énekes szerint albumának címe mindenki számára érthető, mindenki ismeri, mindenki használja: "amikor egy ember befejez egy munkát, vagy projektet, vagy bármi mást, ránéz és kivágja: PERFETTO" (tökéletes) – írta a facebookon a három gyermekes édesapa, aki egyébként nem Roma, nem is Lazio drukker, hanem Juventus szurkoló.  A PERFETTO lemez 14 dalt tartalmaz, melyeket Milanóban, Los Angelesben és Rómában vett fel az énekes Claudio Guidetti közreműküdésével. Az albumon olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Vinni Colaiuta és Michael Lauda, stílusát tekintve pedig egyre inkább a country felé kacsintgat.
Az első single, az Alle Fine Del Mondo elsöprő sikert aratott, így nem csoda, hogy nagy várakozás előzi meg a Magyarországon is hihetetlen népszerűségnek örvendő, ötvenhárom évesen is csúcsformában lévő énekes legújabb koncertjét.


A december 12-i budapesti koncertre jegyek korlátozott számban még kaphatók a Ticket Express jegyirodáiban és az Eventim hálózatában. www.tex.hu, www.ramazzotti.com, www.showtime.hu
(Béres)